Uw brood, mijn vak!

Uit liefde voor mijn vak maak ik weer brood zoals brood moet worden gemaakt, want ik houd van zijn rijke smaak, zijn smeuïg kruim en van zijn krokante en knapperige korst.

Ik kies daarvoor de moeilijke weg om aan het brood zijn volledige vrijheid  te geven en alle additieven te bannen, zowel in de bloem die ik daarvoor gebruik, als in mijn werk. Het deeg wordt zeer langzaam gekneed opdat het later alle aroma’s kan vrijgeven. Dit brood wordt gebakken met zelfbereide desem die langzaam heeft gerezen zodat het alle tijd kreeg om op smaak te komen. Wie dit brood proeft, maakt kennis met de authentieke smaak van brood. Eerst ruik je de bijna kruidige geur, dan bijt je in de  knapperige korst en voelt de veerkrachtige, open structuur. Je proeft nu de volle smaak van echt brood. Zo moet brood vanouds bedoeld zijn.

Als in onze bakkerij een brood zo een mooie en lange geschiedenis kan beleven, deelt het dat ook met u door zijn smaak, zijn textuur en zijn aroma's

Pain Paillasse!

paillasse_typo_chalk_quer_D_F.jpg

 

 

 

 


PP_CMYK_Brote_Diavolino.jpg PP_CMYK_Brote_Diavolino.jpg PP_CMYK_Brote_Hell_Small_logo.jpg PP_CMYK_Saisonbrote_Fondue.jpg PP_CMYK_Saisonbrote_Tomaten.jpg

Klik hier voor meer informatie

Er heeft zich een probleem voorgedaan:

Error
Contacteer de webmaster indien het probleem zich blijft voordoen.

Ambachtelijke bakkerij 'Het Broodhuys'

Info  

Bestand Uploaden

waiting...