Uit liefde voor mijn vak maak ik weer brood zoals brood moet worden gemaakt, want ik houd van zijn rijke smaak, zijn smeuïg kruim en van zijn krokante en knapperige korst.
Ik kies daarvoor de moeilijke weg om aan het brood zijn volledige vrijheid te geven en alle additieven te bannen, zowel in de bloem die ik daarvoor gebruik, als in mijn werk. Het deeg wordt zeer langzaam gekneed opdat het later alle aroma’s kan vrijgeven. Dit brood wordt gebakken met zelfbereide desem die langzaam heeft gerezen zodat het alle tijd kreeg om op smaak te komen. Wie dit brood proeft, maakt kennis met de authentieke smaak van brood. Eerst ruik je de bijna kruidige geur, dan bijt je in de knapperige korst en voelt de veerkrachtige, open structuur. Je proeft nu de volle smaak van echt brood. Zo moet brood vanouds bedoeld zijn.
Als in onze bakkerij een brood zo een mooie en lange geschiedenis kan beleven, deelt het dat ook met u door zijn smaak, zijn textuur en zijn aroma's
Brood op basis van een door ons geselecteerde tarwesoort...
Hoogstraat 72
2580 Beerzel
T: 015 75 51 58
Mechelbaan 495
2580 Putte
T: 015 75 56 07